Două accident rutiere cu motocicliști implicați, în aceeași zi. Unul nu avea permis și era și beat

HomeActualitate

Două accident rutiere cu motocicliști implicați, în aceeași zi. Unul nu avea permis și era și beat

În noaptea de 25/26.08.2017, în jurul orei 01.30, un tânăr de 19 ani din comuna Batarci, s-a răsturnat în șanț cu motocicleta pe care o conducea. Poli

Accident de motocicletă între Petrești și Pișcolt la o zi după parada motocicliștilor
Corespondenții ObiectivSm au aflat identitatea tinerilor din Gherța implicați in accidentul de motocicletă. Fata decedată era liceană
Accident în sensul de la Crinul. Un motociclist a fost lovit de o mașină
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În noaptea de 25/26.08.2017, în jurul orei 01.30, un tânăr de 19 ani din comuna Batarci, s-a răsturnat în șanț cu motocicleta pe care o conducea. Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că tânărul, circulând cu motocicleta prin Comlăușa, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra vehiculului.

La extinderea verificărilor s-a constatat că motocicleta nu era înmatriculată, iar motociclistul nu deținea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. La testarea alcoolscop s-a stabilit că cel în cauză avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe lângă infracțiunea de vătămare corporală din culpă, tânărul va fi cercetat și pentru infracțiunile rutiere pe care le-a comis.

La data de 26.08.2017 ora 19.15, pe raza localității Acâș – DN 19 A, județul Satu Mare, un bărbat de  37 ani,  din Acâș, conducând o autoutilitară, la efectuarea unui viraj la stânga pentru a intra pe strada Morii, nu a acordat prioritate de trecere unei motociclete, condusă de  un bărbat de 39 de ani din Satu Mare.

În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!