Dragostea nu se calculeaza

HomeActualitate

Dragostea nu se calculeaza

Cele mai interesante lucruri se intampla in afara zonei de confort. Dragostea nu se calculeaza, se traieste, se simte, te face sa vibrezi, parca iti i

Un tânăr din Satu Mare și-a scăpat drogurile pe jos, în fața polițiștilor, într-un magazin. A fost rapid reținut
Trei zile de vis în cetatea Ardudului, în zgomot de săbii încrucișate și în pași de domnițe
Jandarmii organizează sâmbătă o caravană pentru a-și găsi colegi noi. 700 de locuri disponibile
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cele mai interesante lucruri se intampla in afara zonei de confort. Dragostea nu se calculeaza, se traieste, se simte, te face sa vibrezi, parca iti imbraca sufletul intr-un inel argint si te lasa sa te bucuri de stralucirea lui in tihna.

Am invatat sa pierd senin pentru ca aveam mai multe asteptari comparativ cu ce realitatea imi putea oferi si m-am bucurat de castig fara sa il iau in calcul. Castigul vine uneori la apus, atunci cand obosesti sa il mai astepti, obosesti sa mai ai speranta si sa mai crezi in minuni. Ceea ce suntem este ceea ce vedem in jur, oamenii care ne inconjoara si intamplarile pe care le traim. Ceea ce suntem se scrie in fiecare zi, inca de dimineata cand alegem sau nu sa facem patul, pana in momentul in care ne strecuram din nou in el, in miez de noapte pentru a creiona vise in noianul de stele. Bijuteriile sunt sentimente, sunt creatie, ori creatia e atinsa intotdeauna de ingeri, de minune.

Cand am primit inelul de logodna mi s-a parut ireal, am crezut ca inca nu m-am trezit din somn, pentru ca cel mai puternic vis al meu devenea palpabil, asa cum perioada traita alaturi de omul viselor mele era parca rupta dintr-un film de dragoste, cum numai in adolescent vedeam pe furis la cinematograf. Dragostea se traieste si se imparte, fara frica, fara iluzii, avand curajul de a infrunta teoriile sociale ori aparentele lipsuri materiale. Dragostea inseamna decizie, inseamna asumare si responsabilitate, inseamna sa stii ce vrei si sa poti sa oferi. Fiecare om este unic, asa cum fiecare bijuterie poarta o amprenta unica de dragoste in momentul in care este oferita. Am observat ca atunci cand primesc un obiect de la omul pe care il iubesc, aceasta imi da stralucire si devine un soi de amulet pentru toate zilele care urmeaza. Ca este autosugestie si implicit putere personala, nicidecum vreun act de magie, nu am de unde sa stiu, insa cunosc foarte bine faptul ca dragostea se cere a fi traita cu curaj, pentru ca nimic pe lume nu este mai frumos decat sa primesti ceea ce la randul tau oferi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0