Cea mai scumpă vacanță plătită de o familie de sătmăreni!!! Unii nu câștigă banii ăștia nici în 2 ani

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Perioada vacanțelor tocmai se încheie, iar agențiile de turism trag linie și fac bilanțuri și analize. Deși se spune că Satu Mare nu e județul în care să se trăiască bine, locuitorii nu se dau în spate când vine vorba de concedii, investind bani frumoși în sejururi de o săptămână, sau chiar două.

Conform celor de la Paralela45, cea mai scumpă vacanță vândută pentru această vară unei familii de sătmăreni s-a ridicat la 8000 de euro, pentru două săptămâni de răsfăț pe continentul american. Transformat în lei, este vorba de peste 36.000 de lei, respectiv 12 salarii de 3000 de lei, sau pentru a fi mai realist, 24 de salarii de 1500 lei, cam cât este salariu mediu net pentru județul Satu Mare.

Familia în cauză a achiziționat o vacanță de două săptămâni, aterizare în Miami, unde au avut și o cazare de 5*. De acolo au plecat într-o croazieră de o săptămână în Caraibe, croazieră care a avut în itinerariu și Bahamas. După croazieră ei s-au întors în Miami pentru câteva zile, pentru ca mai apoi să încheie vacanța cu un sejur în New York.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *