TopMarket a strâns peste 5000 de lei pentru operația lui Erhard la campionatul de fotbal din weekend

HomeActualitate

TopMarket a strâns peste 5000 de lei pentru operația lui Erhard la campionatul de fotbal din weekend

TopMarket,distribuitorul de băuturi din județ, a organizat în weekendul care tocmi s-a încheiat, un campionat de fotbal cu scopul de a strânge fonduri

Un fost polițist a tăiat gâtul unui cățel cu un cuțit. ATENȚIE, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional
Un jandarm, model de corectitudine, în ciuda unei tentații enorme – a returnat un portofel ce conținea 1500 euro
Povestea de succes al singurului CAP care a supraviețuit în județul Satu Mare, din comunism și până azi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

TopMarket,distribuitorul de băuturi din județ, a organizat în weekendul care tocmi s-a încheiat, un campionat de fotbal cu scopul de a strânge fonduri pentru operația lui Erhard, băiatul care are nevoie de o intervenție chirurgicală la coloană.

Campionatul de fotbal a fost unul cu circuit închis, dedicat partenerilor și clienților TopMarket, care și-au format echipe cu care au concurat. În ciuda acestui lucru, a fost liber pentru vizitatori și prietenii fotbaliștilor să ia parte la meciuri pentru a-și susține favoriții, dar și pentru a face o faptă bună.

Pe marginerea terenului de joc, vizitatorii, dar și fotbaliștii, au putut servi o porție de mâncare sau o băutură, în schimbul unei donații, toți banii strânși astfel având ca destinație cauza lui Erhard, respectiv operația lui.

În campionat s-au înscris opt echipe, respectiv Bellagio, Derșidan, Ursus, TopMarket Satu Mare, TopMarket Baia Mare, TopMarket Sighet și Selecționata de Top, o echipă formată din oameni de afaceri. Atmosfera a fost atât una competițională, cât și una de relaxare și destindere, participanții având ocazia atât să se simtă bină cât și să facă sport. În urma meciurilor jucate, au fost declarați câștigători cei de la TopMarket Satu Mare, urmați în clasament de TopMarket Sighet și echipa Ursus.

Cei prezenți nu au uitat nici de latura socială a evenimentului, aceștia donând nu mai puțin de 5246 lei, banic are vor ajunge în contul lui Erhard pentru a-i servi la operația de care are nevoie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: