Fostul director APIA, Viorel Pintea, condamnat definitiv la închisoare, pentru luare de mită

HomeActualitate

Fostul director APIA, Viorel Pintea, condamnat definitiv la închisoare, pentru luare de mită

Procurorii s-au pronunțat definitiv și irevocabil în dosarul fostului director APIA Satu Mare,Viorel Pintea. Acesta a fost trimis în judecată pentru l

Cultivatorul de goji de la Ciuperceni a ajuns în pragul disperării din cauza piedicilor birocratice care i se pun. Ce scrisoare i-a trimis ministrului Daea
OPINIE!!! Concursul de la APIA, anulat pentru neamuri de ministru? Coincidență sau românism?
OPINIE!!! Concursurile de la APIA văzute altfel – subiecte vândute și oameni înșelați
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Procurorii s-au pronunțat definitiv și irevocabil în dosarul fostului director APIA Satu Mare,Viorel Pintea. Acesta a fost trimis în judecată pentru luare de mută, procurorii pronunțându-se definitiv în data de 31 octombrie.

În aceeași zi în care s-a dat sentința definitivă în dosar,Viorel Pintea a fost reținut și încarcerat. Pedeapsa sa este de 3 ani de închisoare cu executare. În dosar acestuia i se imputa faptul că ar fi cerut și primit suma de 3000 de euro de la un fermier.

În schimbul banilor, directorul Viorel Pintea trebuia să evite ca fermierul, care avea o cultură de viță de vie, să fie controlat pe teren, cultura sa fiind realizată pe fonduri europene. Totul a avut loc în anul 2013, fiind nevoie de 3 ani de procese, pentru ca Tribunalul Satu Mare să îl condamne. Sentința lor a fost contestată astfel că procesul s-a mai prelungit până în 2017 când s-au pronunțat procurorii de la Curtea de Apel Oradea.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0