Sătmăreanul Marian Buzilă, în semifinala concursului „ O vedetă populară” de pe TVR

HomeActualitate

Sătmăreanul Marian Buzilă, în semifinala concursului „ O vedetă populară” de pe TVR

Din 600 de înscriși la preselecția concursului „O vedetă populară”, de pe postul publi de televiziune TVR, sătmăreanul Marian Buzilă a reușit să intre

Povestea de dragoste a unei artiste sătmărene, bună de scenariu de film. Acum se pregătește de ..NUNȚI
Programul Festivalului Folcloric „Cetatea Codrului” – ediția a VI-a
La mulți ani, Petrică Mureșan!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Din 600 de înscriși la preselecția concursului „O vedetă populară”, de pe postul publi de televiziune TVR, sătmăreanul Marian Buzilă a reușit să intre în cei 54 care participă în galele live ale emisiunii. Cei 54 de concurenți au fost împărțiți în grupe de câte șase, care vor participa la câte o emisiune concurs, cel mai bun dintre cei șase fiind admis în semifinale.

Duminică, 5 noiembrie, a venit rândul sătmăreanului Marian Buzilă să apară în fața publicului TVR și a juraților pentru a-și expune talentul în muzica populară în cadrul celor trei probe ale concursului.

Îmbrăcat în port codrenesc, acesta a avut de interpretat în prima probă o piesă populară din zona din care provine, ca mai apoi , la cea de-a doua probă să cânte în duet cu un artist local. Marian l-a ales pe Nicolae Mureșan, alături de care a cântat în cadrul acestei probe.

Cea de-a treia probă a fost una mai dificilă, concurenții având de cântat o piesă din repertoriul unuia dintre membrii juriului, respectiv Grigore Leșe, Mircea Dinescu, Constantin Enceanu, Laura Lavric sau Elise Stan. Marian Buzilă a extras numele lui Constantin Enceanu, din a cărui repertoriu a cântat în fața juriului.

Cei 5 jurați au fost impresionați de prestația sătmăreanului, astfel că acesta a fost cel care a făcut pasul către semifinală din cei 6 concurenți ai zilei.

După următoarele șase ediții, în cadrul cărora se va afla numele celorlalți 6 semifinaliști, va fi programată și semifinala concursului, etapă de care Marian Buzilă dorește să treacă cu bine, pentru a accede în finală pentru a-i face mândrii pe toți sătmărenii pe care îi reprezintă.

Succes Marian Buzilă!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 1
  • comment-avatar

    I like the valuable info you provide in your articles.

    I’ll bookmark your blog and check again here regularly.
    I am quite certain I will learn a lot of new stuff right here!
    Best of luck for the next!

DISQUS: 0