Un copil de 8 ani din Odoreu a fost lovit pe trecere. Șoferul vinovat, a fugit

HomeActualitate

Un copil de 8 ani din Odoreu a fost lovit pe trecere. Șoferul vinovat, a fugit

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 27 noiembrie a.c., despre faptul că în localitatea O

Accident la Carei. O biciclistă a fost accidentată
Accident pe Bulevardul Unirii. O biciclistă a fost rănită
A accidentat o căruță, a rănit un copil și apoi a fugit de la locul accidentului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați la data de 27 noiembrie a.c., despre faptul că în localitatea Odoreu a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o persoană, aflându-se la volanul unui autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui minor, de 8 ani, din localitatea Odoreu, care în calitate de pieton era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea de pietoni semnalizată și marcată corespunzător, pe care l-a accidentat ușor.

După producerea evenimentului rutier persoana aflată la volan și-a continuat deplasarea, fiind depistată la scurt timp de polițiști, ca fiind un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă în dosarul penal constituit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Susa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: