Petreceri discrete, cu distracție maximă, la cel mai intim local din Satu Mare

HomeActualitate

Petreceri discrete, cu distracție maximă, la cel mai intim local din Satu Mare

Pentru o petrecere reușită, pe lângă invitați, muzică și mâncare bună e mai nevoie de un element, respectiv de intimitate. Nimeni nu își dorește ca ci

De la mic până la mare, codrenii s-au petrecut pe cinste seara trecută la Balul Codrenilor – Muzica, dans și tort cu scena de la 1 Decembrie 1918
De ce Restaurantul Promena e un loc mișto să îți faci majoratul
Nu mai sta pe gânduri, haide la o petrecere de revelion pe cinste! Noi avem locația perfectă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Pentru o petrecere reușită, pe lângă invitați, muzică și mâncare bună e mai nevoie de un element, respectiv de intimitate. Nimeni nu își dorește ca cineva să se oprească în fața localului unde are loc petrecerea aniversară sau organizată cu altă ocazie și să stea să analizeze fiecare invitat.

Ba mai mult nimeni nu vrea ca invitații lor să fie abordați în fața localului, în timp ce stau la țigară, de diferite persoane dubioase.

Pentru ca toate aceste plăceri să nu aibă loc, e nevoie de un local retras, în oraș, dar totuși ferit de ochii tuturor. Restaurantul Yago este locul perfect pentru o petrecere care se dorește intimă și ferită de ochii lumii.

În primul rând localul este la marginea orașului, astfel că persoane nedorite nu pot ajunge la petrecere sau în jurul localului să deranjeze invitații. Mai apoi localul nu este la drum, ci într-o curte interioară, cu terasă în spatele localului, ceea ce oferă discreție maximă pentru invitați.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0