De ce să ții cont atunci când îți organizezi majoratul! Trei sfaturi utile pentru o petrecere de vis, în Satu Mare

HomeActualitate

De ce să ții cont atunci când îți organizezi majoratul! Trei sfaturi utile pentru o petrecere de vis, în Satu Mare

Aniversarea de 18 ani este pentru orice tânăr un moment special, un moment în care poate petrece alături de prieteni și de familie. Dar ca petrecerea

Vrei un majorat care să țină până se face afară lumină? Spune-le invitaților că la Promena trebuie să vină
De ce Restaurantul Promena e un loc mișto să îți faci majoratul
Majoratele sunt mai reușite ferite de ochii lumii, la restaurant Yago
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Aniversarea de 18 ani este pentru orice tânăr un moment special, un moment în care poate petrece alături de prieteni și de familie. Dar ca petrecerea să fie una reușită e nevoie ca unele elemente să fie întrunite.

Restaurantul Yago îndeplinește aceste condiții și vi le prezintă în continuare:

  1. Încăperi separate pentru adulți și tineri, asta pentru ca tinerii să nu se simtă timorați și intimidați de prezența adulților, astfel încât să se poată distra în voie, cât doresc, fără să se simtă supravegheați de adulți.
  2. Meniu acceptabil la preț. Se știe că tinerii nu dispun de sume prea mari pe care să le ofere cadou la o petrecere de majorat astfel că, dacă nu vrei să organizezi o petrecere unde să aduci sume mari de bani de acasă pentru a acoperi costul cu meniul și băuturile, e nevoie de un preț de bun simț, pe care îl poți găsi la Restaurantul Yago.
  3. Locația să nu fie aproape de un club sau alt loc unde lumea să plece de la majorat. Restaurantul Yago este situat la ieșirea din municipiul Satu Mare către Petea, la o distanță suficient de mare de orice club din oraș astfel încât invitații să nu plece și să revină la cheful tău și să te trezești în anumite momente că nu mai ai lume la petrecere pentru că ei sunt în club.

Dacă și tu ești în căutarea locației perfecte pentru o petrecere de majorat, sună la Restaurant Yago, la numărul de telefon: 0749 479 691 pentru a face o rezervare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0