Două persoane arestate și una internată cu tăieturi la cap și umăr în urma răfuielii de ieri dintre clanuri

HomeActualitate

Două persoane arestate și una internată cu tăieturi la cap și umăr în urma răfuielii de ieri dintre clanuri

Un scandal între mai multe persoane a blocat joi după masa circulaţia pe strada Iuliu Maniu colţ cu strada Golescu din oraş. Mai multe persoane s-au l

De acasă din pat direct în celulă. Doi tășnădeni au ajuns după gratii
49 de familii s-au mutat în noile locuințe ANL. Atenționare hazlie a primarului pentru chiriași
S-au pornit spre mare, dar au rămas cu CFR-ul în drum. Locomotiva Trenului Soarelui, cu zeci de pasageri la bord, s-a defectat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Un scandal între mai multe persoane a blocat joi după masa circulaţia pe strada Iuliu Maniu colţ cu strada Golescu din oraş. Mai multe persoane s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, folosind în lupta cuţite. Scandalul a început mai devreme, pe Bulevardul Unirii, în faţa casei familiei Leleţi.
O alta familie de romi a făcut scandal în faţa casei lor, după care au plecat. Cei din familia Leleţi i-au urmărit în trafic lovindu-i cu maşina, ca mai apoi să pornească o întreagă bătaie în stradă.

Cinci persoane la Urgente

„După acest incident am avut la Unitatea de Primiri Urgenţe cinci persoane, cu diverse plăgi. Una dintre acestea a rămas internată, prezentând traumatism cranio-cerebral şi plăgi tăiate la nivelul scalpului şi a umărului. A avut nevoie de intervenţie pentru închiderea rănilor”, afirmă Constantin Demian, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.
Scandalul a fost oprit de poliţişti şi de jandarmi, care au intervenit pentru a-i despărţi pe scandalagii. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.
Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore
Conform Inspectoratului Județeand e Poliție în bătaia de pe stradă au fost implicate nouă bărbați cu vârste între 21 și 57 de ani. 
„Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-au șicanat în trafic, în două locații diferite din municipiu, iar ulterior, au recurs la agresiuni fizice, folosindu-se de obiecte contondente și spray-uri lacrimogene.
În urma conflictului a rezultat avarierea ușoară a cinci autoturisme.
Față de doi bărbați, unul de 51 de ani, iar celălalt de 38 de ani, s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.”, se arată într-o comunicate a IPJ Satu Mare cu privire la acest eveniment.
Aceasta nu este prima răfuială a clanurilor de rromi din Satu Mare, în urmă cu aproximativ un an și jumătate acestea provocând un scandal chiar în fața sediului poliției.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!