ȘOFERUL ERA SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE | COMUNICAT OFICIAL DESPRE ACCIDENT

HomeActualitateBreaking News

ȘOFERUL ERA SUB INFLUENȚA BĂUTURILOR ALCOOLICE | COMUNICAT OFICIAL DESPRE ACCIDENT

SC GEMELLI PIZZA E PASTA SRL, prin intermediul acestui comunicat de presă dorește să își exprime regretul pentru evenimentul din data de 05.09.2018, o

Sătmăreanul Denis Ignatescu a obținut bronzul la mondialele de culturism
Anamaria Roatiș, prima sătmăreancă vaccinată. Va fi și coordonator al campaniei de vaccinare
Ronnie O’Sullivan | Urmatoarea tinta: recordul lui Stephen Hendry!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

SC GEMELLI PIZZA E PASTA SRL, prin intermediul acestui comunicat de presă dorește să își exprime regretul pentru evenimentul din data de 05.09.2018, ora 03:30 dimineața, produs pe raza municipiului Satu Mare, pe o stradă din apropierea gării Ferestrău.

Este vorba despre un incident al cărui autor este angajatul I.E. , în vârstă de 19 ani, în afara orelor de serviciu, conducând autoturismul firmei fără consimțământul conducerii, nerespectând procedura de predare a autoturismului la sediul societății la încheierea programului de lucru și totodată aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Tocmai de aceea se vor lua toate măsurile necesare posibile ce țin de conducerea societății noastre, cu scopul evitării altor incidente, implicit desfacerea contactului individual de muncă.

Nu tolerăm un astfel de comportament și nici nu dorim să reprezentăm un pericol pentru traficul rutier sau să fim catalogați greșit pentru faptele unor persoane iresponsabile.

NE CEREM SCUZE PUBLIC pentru acest episod negativ și în continuare vă asigurăm de seriozitatea serviciilor noastre.

Rugăm pe aceasta cale sătmărenii, ca în cazul în care observă un comportament neadecvat al livratorilor să ne sesizeze pe adresa pizzagemelli@yahoo.com sau la tel *8989 pentru a fi luate măsurile de rigoare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!