Copil de 15 ani de la LPS SATU MARE agresat de antrenorul de portari al unei echipe de fotbal din Satu Mare

HomeActualitateBreaking News

Copil de 15 ani de la LPS SATU MARE agresat de antrenorul de portari al unei echipe de fotbal din Satu Mare

La începutul săptămânii cei de la clubul CS Primavera Satu Mare au lansat un comunicat pe pagina lor oficială despre modul de pregătire şi de instruir

Cărăuși de țigări, prinși în timpul „muncii” de polițiștii de frontieră de la Negrești
Parteneriat Lamonza și Paralela 45 Satu Mare, nou stand de prezentare la Satu Mare
Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut sub remorca unui tractor aflat în mers
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La începutul săptămânii cei de la clubul CS Primavera Satu Mare au lansat un comunicat pe pagina lor oficială despre modul de pregătire şi de instruire de către antrenori a jucătorilor  de la LPS Satu Mare. Aceştia acuzau că folosesc mijloace nesportive pentru a câştiga partidele.

Ieri, a aparut pe contul privat al unui antrenor de la LPS Satu Mare o filmare în care îl acuză pe antrenorul de portari de la CS Primavera Satu Mare că ar fi lovit un jucător al acestuia.

|Preluat de pe facebook: „Copil de 15 ani de la LPS SATU MARE lovit de antrenorul de portari de la Primavera!!!!!!!!!!!!! Demisia!!!!! Bonta Paul de la LPS în galben albastru Distribuiţi!!!!!! Am câștigat cu 2-1 ! BravOOOOO LPS !”

Totuşi, pe filmare se vede clar că acesta doar îl împinge pe jucator dar atitudinea şi gestul lui sunt de condamnat. Orice ar fi zis sau făcut jucătorul nu trebuia să se ajunga la acest gest din partea lui.

Replica celor de la CS Primavera Satu Mare a venit într-un comentariu la filmare:

|Preluare de pe facebook: „Din respect pentru proiectul Primavera şi pentru cei care ne apreciază, nu vom raspunde atacurilor şi provocarilor celor de la LPS. 
Vom face însă câteva precizări: 
1. Referitor la filmare, se poate observa că oficialul nostru împinge şi nu loveşte acel jucător care a încercat să-l agreseze pe unul din jucătorii noştri care se afla în spatele oficialului nostru în momentul împingerii.
2. Avem 5 jucători accidentaţi după acest joc, în urma unor loviri repetate cu şi fără minge, unul se vede şi în imagini este întins la mijlocul terenului.
3. Avem rugămintea să terminaţi cu acest circ ieftin, si haideţi să ne respectăm şi să ne ocupam de formarea şi pregătirea acestor copii.”

Părerea redacţiei: din respect pentru juniori, părinţi, antrenori, spiritul fair-play, conducători şi mai ales pentru viitorul copiilor care îşi doresc să ajungă fotbalişti ar trebui încetat acest scandal penibil.


UPDATE: Într-un final ieri seară materialul a fost șters de pe pagina de facebook a antrenorului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0