Campanie informativ-preventivă iniţiată de Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare se alătură manifestărilor organizate pentru marcarea Centenarului Marii Uniri, printr-un demers inedit adresat cetăţenilor, constând în transmiterea de informaţii şi recomandări din sfera de preocupare a instituţiilor de aplicare a legii, pe parcursul a 100 de zile.

Campania ,,100 DE ZILE-100 DE MESAJE PREVENTIVE” , lansată azi, 21 septembrie 2018, va aduce în faţa publicului larg câte o temă a zilei şi o recomandare preventivă, adaptată nevoilor comunităţii sătmărene.

Cetăţenii vor afla mesajele preventive venite din partea Poliţiei, dar şi a altor instituţii din domeniul ordinii publice care doresc să se alăture acestui demers, prin intermediul comunicatelor transmise în mass media, pe site-ul instituţiei, prin activităţile directe desfăşurate de poliţiştii din structurile de prevenire, rutiere şi ordine publică, precum şi prin mijloacele de comunicare ale instituţiilor şi ONG-urilor partenere în alte proiecte.

Mesajele se adresează publicului larg, dar şi unor categorii bine delimitate: copii, tineri, părinţi, vârstnici, pietoni, conducători auto, biciclişti etc.

Scopul campaniei este informarea antivictimală şi antiinfracţională a cetăţenilor din judeţul Satu Mare şi presupune promovarea informaţiilor şi recomandărilor preventive prin intermediul mass-media, sens în care invităm presa locală să ne susţină în acest demers unic pentru comunitatea noastră.

Campania se derulează în perioada 21 septembrie – 31 decembrie 2018.

MESAJUL ZILEI DE AZI, 21 septembrie a.c.

,,Comunitatea suntem noi toţi. Noi toţi putem contribui la construirea unei lumi mai bune şi mai sigure. Dacă eşti martor la o infracţiune (furt, tâlhărie, agresiune, părăsirea locului accidentului etc.) REACŢIONEAZĂ! Ia atitudine, reţine detalii despre potenţialul infractor și apelează 112 pentru a solicita ajutorul Poliției. Indiferenţa dă câştig de cauză infractorilor.”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *