Maghiarii îi atrag pe ardeleni la un Mall GIGANT, este vorba despre o investiție de 48 de miliarde de forinți

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ungaria reprezintă pentru mulți ardeleni locul ideal pentru shopping dar și de relaxare, excursiile mari și îndelungate în orașele mari din Ungaria și în special în Budapesta fiind la mare căutare. O nouă atracție va duce ardelenii în capitala Ungariei, un mall gigant urmează să fie construit în următorii ani. Mallul cel mai probabil își va deschide porțile în anul 2020.

Brandul Futureal a realizat o înțelegere cu UniCredit și Erste bank, prin care aceștia au demarat planurile unui mall gigant care se va construi în capitala Ungariei. Partenerii celor de la Futureal, vor contribuii în egală măsură la dezvoltarea mallului care urmează să fie construit.

Conform comunicatului oferit de către brand, mallul va fi cel de-al 3-a ca mărime, din capitală. Va ocupa o suprafață de circa 55 de mii de metrii pătrați doar spațiul care este destinat magazinelor și buticurilor, de asemenea vizitatorii vor avea ocazia de a se delecta într-o sală de divertisment imensă. Totodată va fi cel mai mare mall din Buda, lucrările sunt într-o stare incipientă în sectorul 9, lângă platoul Etele, în zona stației metroului nr. 4.

Mallul va dispune de o multitudine de oportunități pentru relaxare, săli de fitness, restaurante, cafenele, cofetării, cinema și desigur nici cei mai tineri nu au fost uitați, copii vor avea la dispoziție o sală de jocuri.

Conform celor de la Futureal, va exista o aplicație pe telefon care va ajuta consumatorii de a găsi produsele dorite mai ușor și totodată un sistem special de navigație va indica șoferilor locurile libere de parcare.

Etele Plaza își va deschide porțile cel mai probabil în anul 2020.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *