Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

HomeActualitateBreaking News

Siguranța cetățenilor, prioritatea polițiștilor sătmăreni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat, ieri 1 octombrie a.c., pentru prevenirea și combaterea oricăror eveni

Un oșan, erou în Cluj. Cordoș Sebastian a fost premiat de poliția din Cluj
POLIȚIA ROMÂNĂ | 120 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 26 600 de lei
A doua tură de căutări a copilului înecat în Someș vineri, a început dimineață
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat, ieri 1 octombrie a.c., pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care puteau afecta liniștea comunității. Aceștia au reținut 6 permise de conducere și au aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii au acționat pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au  aplicat peste 70 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regulilor de circulație și aproximativ 30 de amenzi pentru încălcarea normelor de conviețuire socială, valoarea totală a acestora depășind  34 000 de lei.

Totodată, au procedat la reținerea a 6 de permise de conducere, din care 4 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Totodată, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au oprit, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 02.00, pe strada Careiului, din municipiul Satu Mare, un autoturism, condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Maramureș.

În urma controlului efectuat, polițiști au constatat faptul că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată, astfel că s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0