De azi, copiii defavorizaţi din Satu Mare vor avea un motiv în plus de bucurie

HomeActualitateBreaking News

De azi, copiii defavorizaţi din Satu Mare vor avea un motiv în plus de bucurie

De azi, copiii defavorizaţi din Satu Mare vor avea un motiv în plus de bucurie, de alinare şi de sprijin. Centrul de zi pentru copii ʺSfânta Tatianaʺ

HĂRŢUIREA SEXUALĂ LA LOCUL DE MUNCĂ
O familie de sătmăreni aflată în drum spre mare, victimele unui accident în Maramureș
Un şofer s-a accidentat grav după ce a ajuns cu maşina în şanţ
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

De azi, copiii defavorizaţi din Satu Mare vor avea un motiv în plus de bucurie, de alinare şi de sprijin. Centrul de zi pentru copii ʺSfânta Tatianaʺ şi-a deschis porţile după mai mulţi ani de muncă asiduă a Asociaţiei ʺSfântul Acoperământ al Maicii Domnuluiʺ şi a voluntarilor.

Proiectul a fost realizat în fosta centrală termică din cartierul Micro 15, Aleea Trotuş, numărul 2. Centrul desfăşoară activităţi de consiliere psihologică şi sprijin pentru părinţi şi copii, educaţie parentală, program de ajutor la teme, activităţi creative şi recreative pentru copii şi sprijin material pentru familii. Scopul proiectului este de a asista şi educa copiii proveniţi din medii defavorizate pentru o bună integrare în societate şi pentru prevenirea abandonului şcolar.

“Copiii sunt mâinile cu care putem să atingem cerurile spunea un preot în urmă cu mai bine de 100 de ani. Cam asta cred ca ați făcut dumneavoastră cei care ați contribuit la realizarea acestui proiect, ați atins pentru o clipă cerul. Și asta o să faceți cei care veți sprijini pe viitor funcționarea acestui centru.
Vă felicit din suflet și vă doresc mult succes!” le-a transmis prefectul judeţului Satu Mare, Darius Filip

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0