HomeActualitateBreaking News

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea și sentințe penale, executate de polițiștii sătmăreni

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au executat Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emi

O nouă mașină donată de Ovidiu Pop așteaptă să își găsească stăpân
Biciclist accidentat în cartierul Carpați – a ajuns la spital
O agenție de turism din Satu Mare a lansat primele pachete city-break pentru Londra cu plecare din Satu Mare. Cât costă un weekend
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au executat Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din județul Satu Mare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care l-au depus în Penitenciarul Satu Mare.

La aceeași dată, 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale cu sprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale au pus în executare Mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de către Judecătoria Satu Mare, pe numele unui bărbat, de 27 de ani, din județul Satu Mare, condamnat la 3 ani de închisoare pentru tâlhărie.

Bărbatul a fost depus în Penitenciarul Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0