ROBERT LASZLO – „… Ce Românie ne-au lăsat cei de la 1918 și ce Românie putem noi lăsa celor ce vin după 2018?

HomeActualitateBreaking News

ROBERT LASZLO – „… Ce Românie ne-au lăsat cei de la 1918 și ce Românie putem noi lăsa celor ce vin după 2018?

Robert Laszlo: Ne aflăm, fatalmente, într-o perioadă nefastă pentru România și nu atât pentru prezentul ei mocirlos și confuz cât pentru viitorul ei.

APOGEUL BANCILOR SI A SISTEMULUI FINANCIAR GLOBAL
În oraș vor fi instalate o nouă serie de camere de supraveghere – valoarea lor este de peste 40.000 de euro, bani europeni
După scandalul de la Crăciun, Florisal s-a mobilizat pentru strângerea gunoiului în prima zi a anului 2018
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Robert Laszlo: Ne aflăm, fatalmente, într-o perioadă nefastă pentru România și nu atât pentru prezentul ei mocirlos și confuz cât pentru viitorul ei. Am 27 de ani și cu puțin noroc voi prinde și cea de-a 150 aniversare a Marii Uniri. Și-mi place să cred că atunci, la anii senectuții, voi putea spune că tinerețea mea a coincis cu tinerețea democrației românești. Că o dată cu maturizarea mea se va maturiza și clasa politică…”- gândurile acestea le-am împărtășit celor prezenți la dezvelirea bustului marelui rege dac, Burebista de la Ardud și am fost încântat atunci când niște miniștri și academicieni veniți de la București au încercat să mă tragă de urechi, dar eu le-am spus că totuși, Ardudul și implicit județul Satu Mare sunt încă o oază de libertate, unde oamenii pot să-și expună opiniile. Domnilor șefi bucureșteni, faceți ceva în așa fel încât opiniile noastre să nu vă mai irite. Dar cred că asta este deja prea mult pentru dumneavoastră. Trecând peste toate acestea, glorie marelui rege Burebista și glorie Armatei Române eliberatoare!

foto- Vali Mada

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0