VIDEO | 27 de cetățeni irakieni și iranieni, descoperiți într-un microbuz la P.T.F. Nădlac

HomeActualitateBreaking News

VIDEO | 27 de cetățeni irakieni și iranieni, descoperiți într-un microbuz la P.T.F. Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Nagylak , judeţul Arad, au descoperit, ascunși în interiorul unui m

Ambulanțele au făcut coadă la UPU după accidentul în care a fost implicat un autocar plin cu turiști sârbi
Învățătoarea care a dat cu spray lacrimogen spre două eleve, intr-o clasă din Satu Mare, a fost condamnată și reținută
Probleme la captarea apei în Negrești. Apaserv anunță programul de furnizare a apei potabile
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II-Nagylak , judeţul Arad, au descoperit, ascunși în interiorul unui microbuz, douăzeci și șapte de cetățeni irakieni şi iranieni, care încercau să iasă ilegal din ţară.

În data de 24.10.2018, în jurul orei 17.00, la P.T.F Nădlac-Nagylak, s-a prezentat la ieşirea din ţară cetăţeanul sârb C.P., în vârstă de 37 de ani, conducând un microbuz, marca Fiat Ducato, înmatriculat în Cehia.

Poliţiştii de frontieră au efectuat controlul amănunțit al mijlocului de transport, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse în compartimentul marfă al  microbuzului, douăzeci și șapte de persoane.

Cei în cauză au fost duşi la sediul punctului de trecere a frontierei pentru cercetări, unde s-a constatat că douăzeci de bărbaţi şi cinci minori sunt cetățeni irakieni, iar doi bărbaţi sunt din Iran.  De asemenea, s-a mai stabilit ca adulții au vârste cuprinse între 18 şi 37 de ani, iar minorii între 14 şi 16 ani.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru cetăţeanul sârb, respectiv trecere ilegală a frontierei de stat în formă continuată față de cetățenii irakieni și iranieni, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!