Prin criolipoliză, își poți reduce țesutul adipos cu 45%!

HomeActualitateBreaking News

Prin criolipoliză, își poți reduce țesutul adipos cu 45%!

Siluetele le vezi zi de zi în diverse publicații moderne și probabil ți se par un lucru de neatins. Te-ai săturat de dieta drastică și antrenamentele

Cod galben de precipitații abundente și ninsori în zona Oaș, pe miercuri. Autoritățile puse în alertă
Se anunță din nou caniculă! Vezi ce cocktail să comanzi pentru a te răcori
Doi ciorditori, prinși de politie și “conduși” la răcoare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Siluetele le vezi zi de zi în diverse publicații moderne și probabil ți se par un lucru de neatins. Te-ai săturat de dieta drastică și antrenamentele de mare intensitate și crezi că nu mai poți face nimic în această privință? Pentru a obține silueta dorită poți alege cea mai recentă tendință de la Hollywood – criolipoliza.

https://www.youtube.com/watch?v=6QnTSRrA5QY

Aparatul de criolipoliză de la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare este unul din cele mai performante aparate pentru această terapie. 

Este un produs TermoSalud, numit CRIOCUUM, fabricat în Spania. TremoSalud este unul dintre cei mai mari producători de aparatură performantă destinată saloanelor de înfrumusețare. 

Descoperă secretul siluetei! Criolipoliza este tratamentul ideal pentru tine!

Acum poți afla micul secret al siluetei perfecte! Foarte multe vedete internaționale pe care le vezi în reviste folosesc astfel de tratamente de înfrumusețare. Salonul Pearl Beauty Center este cel care a achiziționat produsul CRIOCUUM – cel mai performant aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne, acesta fiind unul dintre cei mai mari importatori de apartură hi-tech pentru saloanele de înfrumusețare din țara noastră. 

De obicei, un tratament de criolipoliză are ca rezultat o reducere vizibilă a grăsimii exact pe zona tratată. La terminarea tratamentului, ai posibilitatea de a obține mai multe reduceri la acest salon, cu tratamente suplimentare, ceea ce ajută la pierderea mai mare de grăsimi. 

Prin criolipoliză, își poți reduce țesutul adipos cu 45%!

Unii pacienți probabil consideră că un singur tratament de criolipoliză este suficient, că acesta rezolvă pe deplin obiectivele dorite. De obicei, sunt recomandate 1-3 ședințe de tratament, care se realizează la intervale de 3-4 săptămâni. Cu siguranță fiecare pacient va fi mulțumit de o astfel de terapie, deoarece corpul lui va elimina în continuare celulele grase chiar și după câteva săptămâni de la tratament. 

Procesul de îndepărtare al celulelor adipoase are loc direct prin cristalizare și indirect prin stimularea sistemului nervos simpatic care va provoca lipoliza. Prin tratamentul direct de cristalizare se reduce  țesutul adipos subcutanat, apoi urmează un proces de apoptoză (moartea celulelor grase) care are loc timp de 2-6 săptămâni, care va fi urmat de dizolvarea celulelor grase și desigur eliminarea treptată a lipidelor din corp pe cale naturală. 

Criolipoliza este un tratament la care rezultatele sunt foarte bune și permanente, celulele adipoase din zona respectivă sunt eliminate. Rezultatele rămân stabile pe termen lung atâta timp cât pacientul își menține greutatea sub control prin dietă și exerciții fizice normale. Procedura se poate folosi pe abdomen, coapse, suprafața exterioară a coapselor. Sunt persoane care folosesc criolipoliza frecvent pe  spate, abdomen, șolduri, umeri. 

Tot mai multe femei înțeleg că procedura de criolipoliză este soluția pentru silueta frumoasă. Dacă ești ușor nemulțumită de silueta ta, te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a te convinge de beneficiile oferite de aparatul de criolipoliză Criocuum. 

La salon te poți programa gratuit și poți afla mai multe lucruri despre tratamente, produse și prețuri. La noi se fac frecvent promoții, oferte, se dau vouchere, se oferă întotdeauna servicii premium, la prețuri accesibile. Ai posibilitatea de a te abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutăți. 

Poți ridica catalogul de servicii și prețuri de la salon pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0