Iritații, durere, roșeață după epilare? Scapă de ele cu cea mai nouă metodă de Epilare

HomeActualitateBreaking News

Iritații, durere, roșeață după epilare? Scapă de ele cu cea mai nouă metodă de Epilare

Multe femei visează să scape de părul nedorit de pe picioare o dată pentru totdeauna. De mai bine de zece ani, tehnica de epilare definitivă cu laser

Emanuel Gyenes pornește în cel de-al X-lea Dakar
Fast&Furios varianta de Oaș. Un șofer beat a fugit de poliție, dar a fost prins destul de repede
Intervenție la înălțime | Un echipaj de pompieri intervine în aceste momente pentru îndepărtarea tencuielii desprinse de pe fațada unui bloc
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Multe femei visează să scape de părul nedorit de pe picioare o dată pentru totdeauna. De mai bine de zece ani, tehnica de epilare definitivă cu laser a devenit esențială. Tot mai multe femei își doresc să folosească acest tratament, însă nu se hotărăsc pentru că nu știu exact care sunt avantajele și dacă este sau nu dureroasă. 

https://www.youtube.com/watch?v=PqZ8mdtTJsQ&t=8

Vedetele internaționale au încercat deja epilarea definitivă cu laser. Ele sunt mulțumite de această terapie, nici nu se gândesc să apeleze la epilarea cu ceară care este dureroasă. Nici un model, actriță de cinema, artistă sau altă celebritate nu poate risca iritațiile, inflamațiile, foliculita și alte probleme ale pielii produse de epilarea cu ceară. 

Vei fi surprinsă să afli câte vedete internaționale sunt adeptele epilării definitive cu laser. Printre ele se află Kim Kardashian, Cheryl Cole, Ashley Roberts, Victoria Beckham, Eva Longoria și altele. 

Epilarea cu laser este folosită de toate vedetele de la Hollywood pentru că nu produce deloc durere și oferă rezultate spectaculoase. 

Alege și tu cea mai nouă metodă de epilare cu laser! Vedetele o preferă

Încearcă epilarea definitivă cu laser cu aparatul eLaseLHR cu tehnologia ELOS, la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare! 

Dispozitivul eLase LHR este considerat de specialiștii esteticieni Cel mai performant aparat de epilare definitivă cu laser din oferta BeautyOne. Este produs de Syneron Candela – lider mondial în aparatură medicală de înfrumusețare. 

Probabil vei spune că vedetele au mulți bani să facă aceste tratamente de epilare, că își permit tratamente scumpe, cu aparate de ultimă generație și tehnologii avansate. Vestea bună este că epilarea cu laser nu este doar pentru vedete, este pentru orice femeie, pentru că această metodă nu este costisitoare pe termen lung. 

Epilarea definitivă cu laser este metoda ideală de eliminarea părului nedorit de pe corp și față, este un tratament super-eficient care nu produce durere, iritații sau arsuri minore pe piele cum se întâmplă în cazul epilării prin smulgerea firelor de păr, cu ceară sau cu aparatul electric de epilat. Acum nu mai există riscul de a suferi de foliculită, umflături, apariția firelor de păr îngroșate sub piele, ca în cazul epilării cu ceară. 

În Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center vei face tratamentul cu un terapeut specialist în acest domeniu, care va aplica terapia cu aparatul eLase LHR în funcție de tipul de piele. Tratamentul cu acest aparat este sigur și oferă multe beneficii: 

  • Nu produce durere, iritații sau alergii la nivelul pielii
  • Nu există riscul de infecții cutanate sau boli de piele
  • Nu are niciun efect secundar
  • Este o terapie sigură, confortabilă, nu lezează ADN-ul, nu produce cancer
  • Laserul acționează doar la nivelul foliculului pilos
  • Se elimină 95% din părul nedorit la femei
  • Se elimină 75% din părul nedorit la bărbați.
  • În 3 ședințe de tratament se reduce foliculita cu 50%
  • Pielea va avea un aspect îmbunătățit. 

Programarea la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare este gratuită, iar în plus se oferă cadou și catalogul cu produsele și tratamentele de înfrumusețare de aici. 

Clienții fideli au reduceri substanțiale la tratamente. 

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre tratamente, promoții, oferte, vouchere. 

Adresa este: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23. 

Programări la telefon: +40756045283.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!