Ziua internationala a persoanelor cu handicap

HomeActualitateBreaking News

Ziua internationala a persoanelor cu handicap

Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with Disability) este marcată în fiecare an la 3 decembrie, cu scopul d

Librăria Compas din Satu Mare s-a extins și a ajuns și la Brașov. Investiție de 400.000 de euro
Trupul neînsuflețit al unui bărbat, descoperit între Apa și Iojib
Primul târg de nunți din acest an se deschide în weekend. Art Marriage începe weekend, după un an de pauză
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi (International Day of People with Disability) este marcată în fiecare an la 3 decembrie, cu scopul de a promova şi implementa programele destinate îmbunătăţirii condiţiilor de viaţă pentru aceste categorii sociale defavorizate.

Tema aleasă în 2017 pentru a marca Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi este “Transformarea către o societate durabilă şi rezistentă pentru toţi”, menţionează site-ul ONU, www.un.org/en/events/disabilitiesday.

Marcarea zilei are ca obiectiv promovarea unei mai bune înţelegeri în ceea ce priveşte problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi susţinerea demnităţii, a drepturilor şi a bunăstării acestora. Este, totodată, o ocazie pentru o schimbare de atitudine faţă de aceste persoane, prin eliminarea barierelor în ceea ce priveşte implicarea lor în diverse sfere de activitate.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0