CUM SABOTEAZĂ BĂNCILE DIN ROMÂNIA PIAȚA CRYPTO?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Băncile din România și-au făcut un obicei de la finele anului 2016 să saboteze utilizatorii de crypto, exchange-urile și să ingreuneze orice initiativă de a dezvolta un business pe acest segment de piață. Astfel odată cu aceasta represiune și exchange-urile din România au căutat soluții. Am primit multe întrebări de ce de exemplu, cei de la RO.EXCHANGE nu introduc plata cu cardul direct pe website-ul lor și trebuie facută plata în euro prin transfer bancar.

Răpunsul este simplu. Băncile românești încă nu au infrastructura necesară și încearcă pe cât posibil să saboteze astfel de afaceri. Conturile destinate pentru plată și primire crypto în România au fost închise rând pe rând asta pentru că putem spune, toata ideea de crypto este un ghimpe în spatele băncilor care prierd teren și astfel se apară.

Pe website-ul RO.EXCHANGE găsiți opțiunea de a depozita euro prin transfer bancar și procedura nu este deloc grea. Trebuie doar să vă faceți un cont și să îl validați iar apoi prin transfer bancar puteți depune fonduri.

———————————————————————
🌏 Website: https://ro.exchange/
⚜️ Instagram: https://www.instagram.com/ro.exchange/
———————————————————————

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *