Ziarul Obiectiv-sm.ro scoate la licitație spațiu publicitar pentru a-l ajuta pe micuțul cu probleme la inimă

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Micul jandarmului Dorin este subiectul presei sătmărene, care a sărit în ajutorul familiei mediatizand la maxim cazul, în speranța că sătmărenii se vor mobiliza pentru a strânge banii necesari operației acestuia.

Bebelușul a fost diagnosticat cu o malformație la inima, care necesita o intervenție chirurgicala scumpa, mai exact de 100.000 de euro.

Pentru a veni în ajutorul familiei, redacția Obiectiv-sm.ro scoate la licitație un pachet publicitar format din banner cu link activ și câte un articol lunar. Durata pachetului este de 12 luni, respectiv pe anul 2019,iar cel care va lua legătura cu noi telefonic sau online sa ne ofere cea mai mare suma, în termen de 2 zile, va primi acest pachet publicitar. Toți banii vor ajunge în contul familiei, pentru a fi folosiți pentru operație.

Suma de pornire este de 500 de euro, un preț sub cel al pieței pentru un pachet publicitar pe un an de zile, de aceea speram sa găsim firme interesate sa ofere mai mult decât oferta inițială de 500 de euro. Transferul poate fi făcut direct se firma în contul familiei, prezentându-se o dovada, fie în contul Obiectiv-sm.ro urmând ca noi sa facem dovada transferului în contul familiei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *