Se adună tot mai multe ajutoare pentru familia din Tătărăști. Mirela Retegan și Gașca Zurli donează încasările de la două spectacole

HomeActualitate

Se adună tot mai multe ajutoare pentru familia din Tătărăști. Mirela Retegan și Gașca Zurli donează încasările de la două spectacole

Drama familiei din Tătărăști, care a rămas pe străzi, cu 7 copii, după ce le-a ars casa, a atins sufletele multor oameni. Chiar și cei mai insensibili

ALEGERI!!! Satu Mare urcă pe locul 3 de la coadă la prezența la vot – cine sunt cei care au votat în județ
Amendă usturătoare și autovehicul confiscat pentru un bărbat din Acâș. Poliția din Ardud i-a venit de hac
OPINIE! Investitori tot vin, dar pe când vin și investițiile? Ne lăudăm cu ce avem că ne e rușine cu ce nu am fost în stare să facem
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Drama familiei din Tătărăști, care a rămas pe străzi, cu 7 copii, după ce le-a ars casa, a atins sufletele multor oameni. Chiar și cei mai insensibili oameni au fost mișcați de povestea copiilor care sunt nevoiți să sta acum în fostul dispensar al localității, fără siguranța zilei de mâine și fără condiții optime de trai.

Drama lor a mobilizat rapid comunitatea sătmăreană, astfel că, prin implicarea Marcelei Papici și prin disponibilitatea ei de a se ocupa de caz, s-au strâns deja peste 6000 de euro pentru cumpărarea sau construcția unei noi case pentru familia din Tătărăști.

Un alt personaj public extrem de cunoscut și apreciat se implică în această campanie, fiind vorba de MIrela Retegan.

„Înainte să încep ziua asta foarte grea, e o zi cu foarte multe eveniment, m-am gândit că e foarte important să povestesc cu voi despre evenimentul de la Satu Mare. Alaltăieri seară am primit mai multe mesaje de la oameni din Satu Mare, acolo unde am locuit în Satu Mare 15 ani, săptămâna trecută într-o familie cu șapte copii s-a întâmplat o dramă, la ora șase dimineața s-au trezit în stradă privind cum le arde casa. ”, îți începe Mirela Retegan povestirea de la Facebook, adresată fanilor ei.

Aceasta a declarat că dorește să se implice cât poate de mult în ajutorarea familiei, motiv pentru care duminică va fi prezentă la Satu Mare pentru a cunoaște familia și și-a stabilit ca termen luna martie, pentru a putea oferi familiei o nouă casă. Și știe și cum să implice comunitatea pentru realizarea acestui scop.

„Au început o campanie de susținere a lor, acolo, locală, iar alaltăseară au început să vină mesajele și rugămintea oamenilor de acolo să fac ceva, pentru că pot să fac multe pentru oamenii de acolo. M-am gândit care ar fi cea mai bună posibilitate, iar pentru că colegii mei sunt într-un turneu, putem să ne organizăm în așa fel încât să ajungem acolo, mai ales că nu am fost de mult la Satu Mare. Am hotărât că o să facem la Satu Mare un spectacol sau două și absolut toți banii pe care îi vom încasa, se vor duce spre această căsuță. ”, mai afirmă omul de presă.

S-a găsit o casă care costă 23.000 de euro, casa este de vânzare și este chiar lângă vechea casă a familiei. Suma actuală împreună cu încasările din bilete nu vor însuma 23.000 de euro, de aceea este nevoie de implicarea sătmărenilor pentru ca familia din Tătărăști să primească o nouă casă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!