Un polițist și turma sa de capre terorizează locuitorii din Șandra – livezi distruse, oi omorâte și bătăi

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un sătmărean care deține mai multe terenui în localitatea Șandra ne-a sunat pentru a ne expune un caz care îl macină de mai bine de patru ani. În lipsa reacției autorităților și a unor decizii ferme în ceea ce prezintă cazul, cetățeanul a apelat la presă pentru a încerca să își facă dreptate și să mai îndrepte lucrurile.

Evenimentul care a „umplut paharul” omului este faptul că recent turma de capre a unui polițist de la IPJ Satu Mare a intrat pe proprietatea sa, o livadă de patru hectare, și a distrus-o în proporție de 40%. Disputa dintre cetățenii din Șandra și polițistul care deține o turmă de capre nu este de ieri, de azi, ci de aproximativ patru ani. În această perioadă, în ciuda nenumăratelor plângeri pe care oamenii i le-au adresat polițistului cu privire la ciobanul pe care îl are angajat, că le încalcă proprietățile și le distruge culturile, polițistul nu a luat nici o măsură și nu l-a instruit în nici un fel pe cioban pentru a nu mai repeta încălcările de proprietate.

Ba mai mult, în urma unei astfel de plângeri venite din partea oamenilor polițistul s-a deplasat pe una din proprietățile distruse de caprele pe care le deține, și l-a bătut pe proprietarul terenului, după cum afirmă acesta pentru www.obiectiv-sm.ro.

Într-un alt caz, câinii de la turma de oi a polițistului au intrat pe proprietatea altui cetățean din Șandra, acolo unde au omorât mai multe oi.

Oamenii afirmă că au făcut nenumărate plângeri la organele abilitate să ia măsuri în acest caz, dar fără nici un rezultat, motiv pentru care se văd nevoiți să apeleze la instanțe pentru a-și face dreptate și pentru a-l opri pe polițistul căprar din a le mai distruge culturile și a-și crește caprele cu munca altora.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *