Are 15 ani și bate tot ce îi apare în cale. Se pregătește să domine Anglia, în cușcă

HomeActualitate

Are 15 ani și bate tot ce îi apare în cale. Se pregătește să domine Anglia, în cușcă

Viitorul suna bine la Grand MMA Satu Mare, acolo unde grupa de antrenament se mărește de la o săptămână la alta, iar printre cei mai vechi dintre spor

Avalanșă de promoții în 2017 la masaj. Tudor Gherman surprinde toată concurența
Sirieni aflaţi în tranzit în România, depistaţi de poliţiştii de frontieră cu documente false
Anunț angajare Primăria Socond – expert romi în cadrul Compartimentului de Asistență Socială și Autoritate Tutelară
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Viitorul suna bine la Grand MMA Satu Mare, acolo unde grupa de antrenament se mărește de la o săptămână la alta, iar printre cei mai vechi dintre sportivi apar tot mai multe victorii, medalii și oferte de gale de mare anvergura.

Azi a venit rândul sa vi-l prezentam pe Raul Bratu, un sportiv exemplar din punct de vedere al implicării și seriozității. De un an și jumătate de când este înscris la Grand MMA Satu Mare, Raul a absentat la doar un singur antrenament, indiferent de ce probleme ar fi intampinat, de ce ar fi avut de făcut pe acasă sau de cat și l-ar fi dorit prietenii la o poveste și o plimbare.

Pentru Raul prietenii și a doua familie sunt cei de la Grand MMA Satu Mare unde a ajuns chiar un model pentru cei mai tineri din club.

De un an și jumătate de când activează la Grand MMA, Raul a avut 7 meciuri, toate victorii, din care 5 chiar prin KO.

La categoria de 70 kg juniori la care lupta, Raul își găsește destul de greu adversar pe măsură în România, astfel ca acesta va face pasul către galele din Anglia, acolo unde Grand MMA Satu Mare, ca și club, e invitat frecvent sa participe cu sportivi la galele din Londra. Raul este pregătit sa facă pasul către o gala de mare anvergura din Londra, la juniori.

Ii uram mult succes!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!