Meci de infarct! CSM Satu Mare a pierdut în ultimele secunde

HomeActualitate

Meci de infarct! CSM Satu Mare a pierdut în ultimele secunde

După 2-2 în primele 4 meciuri ale finalei care decide campioana feminina de baschet a României, echipa CSM SATU Mare s-a deplasat la Sfântu Gheorghe p

Cel mai iubit dintre primari! Ce cadou i-au făcut angajații unui primar din Satu Mare
Negreștiul a răsunat de colinde duminică – Festivalul Datinilor și Obiceiurilor de Iarnă a însuflețit orașul
Patru focare de pestă porcină africană din Micula au fost lichidate și eliminat pericolul virusului mortal
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

După 2-2 în primele 4 meciuri ale finalei care decide campioana feminina de baschet a României, echipa CSM SATU Mare s-a deplasat la Sfântu Gheorghe plina de încredere pentru meciul decisiv.

A arătat asta și pe joc, fiind mereu cele care au dominat, ceea ce s-a văzut și la scorul de la pauza, unde satmarencele au întrat la vestiare cu avantaj. Ce e drept, doar de un punct, dar a fost avantajul psihologic al satmarencelor.

Meciul a continuat echilibrat și înainte cu 2 minute de final chiar și comentatorii le dădeau ca și câștigătoare pe sătmărene, care conduceau cu 7 puncte, dar pe urma ceva s-a intamplat și satmarencele au cedat și au decăzut total. Acestea au ratat patru atacuri consecutive iar fetele de la Sepsi Sfantu Gheorghe au avut ocazia sa revină.

Înainte cu 23 de secunde de final adversarele satmarencelor aveau un singur punct avans și atacul le aparținea celor de la CSM Satu Mare. Se pare ca satmarencele nu au reușit sa se monteze suficient și au pierdut și acest atac, iar înainte cu 2 secunde de fluierul final arbitrul a dictat și doua lovituri libere pentru Sepsi, care s-a dus la 3 puncte distante. Satmarencele nu au reușit sa înscrie de la 3 puncte la reluarea jocului, astfel ca trebuie sa se mulțumească cu locul doi și fără medaliile de campioane la gât.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!