O firmă din Satu Mare se pregătește să umple țara de piscine – au deja 150 construite

HomeActualitate

O firmă din Satu Mare se pregătește să umple țara de piscine – au deja 150 construite

Cine știa că la Satu Mare își are sediul una dintre cele mai competitive firme care execută piscine, din România? Firma Blue Ocean a luat ființă î

Ce trebuie să faci ca să schimbi apa în piscină doar o dată la zece ani, chiar dacă este amplasată între copaci
Trei piscine din județ unde ai parte de apă curată, liniște și intimitate
Sătmărenii sunt tot mai mult amatori de jacuzziuri și saune. Vânzările au crescut și de 4 ori
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cine știa că la Satu Mare își are sediul una dintre cele mai competitive firme care execută piscine, din România?

Firma Blue Ocean a luat ființă în urmă cu 10 ani, pusă pe picioare de sătmăreanul Florin Pop, cel care a adunat experiență în acest domeniu în Portugalia, experiență cuc are a venit acasă, pregătit să lucreze în interesul sătmărenilor. Doar că vestea proiectelor de calitate pe care le face s-a propagat rapid, iar acum firma Piscine Blue Ocean, cu sediul în Beltiug și cu birou pe strada Careiului execută piscine în orice colț de țară este solicitată.

În 10 ani de existentă firma a construit peste 150 de piscine, începutul fiind mai greu, dar prezentul fiind unul extrem de solicitant din punct de vedere al cererilor pe care firma îl are. Nu doar construcția de piscine este domeniul de activitate al firmei, ci și instalarea de tobogane de apă, realizarea de jacuzziuri și de saune. Tot la Piscine Blue Ocean veți găsi cea mai profesională consultanță pentru întreținerea piscinei.

Am realizat proiecte de la unele mici, pentru persoane fizice, care reprezentau piscine de câțiva metri pătrați, până la proiecte mari, pentru parcuri acvatice din țară, proiecte care au însemnat construcții de piscine uriașe, tobogane de apă imense, sisteme de filtrare, sisteme de încălzire al apei și tot ce ține de o piscină la standarde înalte. Am construit piscine în multe județe din țară, nici nu le mai țin minte pe toate, iar dacă mă întrebi de numărul lor, le-am cam pierdut numărătoarea, dar am trecut de 150”, afirmă Florin Pop, managerul firmei.

Construcția unei piscine poate dura de la o săptămână până la câteva luni, în funcție de materialele folosite la realizarea ei și în funcție de complexitatea piscinei și dotările care se dorește ca acea piscină să le dețină. Tot aceste dotări, pe lângă dimensiuni și materiale, decid și prețul unei astfel de piscine, de la câteva mii de euro, la câteva zeci de mii, sau chiar mai mult de 100.000 de mii dacă este vorba de un proiect pentru un AquaPark.

Cei care doriți pe viitor o piscină în curte, o oază de relaxare și liniște, o sursă de răcorire într-o vară caniculară, puteți apela la firma Piscine Blue Ocean prin următoarele metode de contact:

email: piscineblueocean@gmail.com

www.blue-ocean.ro

tel: 0765 216 701

Sau pe facebook pe pagina Piscine Blue Ocean

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!