OPINIE!!! La Satu Mare, PSd-istii chiar fac sex în Cex – se fut între ei

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A fost sedinta cu scântei în aceasta după masă la PSD Satu Mare, mâine exact a fost un Comitet Executiv în care nu au lipsit injuriile și protejarea intereselor proprii.

Cel care a aprins focul scandalului a fost Mircea Govor, căruia nu i-au prea ieșit calculele după arestarea lui Dragnea și nu poate ataca inca functia de președinte de partid, dar ataca colegii care ii stau în cale în realizarea intereselor personale.

Cum care interese?

A da, domnul Mircea Govor a omis sa spună ca nu sta acasă degeaba de când e iar liber sa aibă activitate, ci tocmai a devenit, de ceva vreme, consultant la o firma care se ocupa de domeniul construcțiilor, a celor de drumuri, căci cu acestea este obișnuit, și cum vechile obiceiuri se uita greu, firma unde lucrează domnul Govor este una care tocmai a început sa câștige niște contracte cu Consiliul Județean. Iar pentru ca firma sa și le și păstreze, iar implicit și domnul Govor sa își păstreze funcția, atât firma cât și el trebuie sa păstreze relații bune cu conducerea Consiliul Judetean.

Ei bine, ce îl supăra pe Mircea Govor?

Pai ce ar putea supăra mai rău pe cineva decât sa nu poată sa își urmărească și îndeplinească propriile interese personale în detrimentul celor ale cetățenilor?

O persoana care îl pune pe Mircea Govor în lumina proasta în fata presedintelui UDMR, Pataki Csaba. Iar aceasta persoana este cam singurul membru PSD cu functie de ales local care mai face opoziție UDMR-ului în ziua de astăzi, Consilierul Ciprian Craciun.

Asa cum ne-a obișnuit și în cazul lui Adrian Cozma, când a fost propus spre excludere din părtid de Adrian Albu, UDMR se folosește de oamenii pe care ii are la mana și pe care ii lasă să își facă jocurile marunte pentru a-i controla, pentru a inchide gura celor care ii contestă.

Tocmai asta s-a încercat și acum, iar Mircea Govor a fost păpușă ventriculului Pataki Csaba, păpușă care a tunat și a fulgerat în ședința Cex de astăzi de la PSD, cum ca din cauza lui Ciprian Craciun lui ii este periclitata relația cu Pataki Csaba. Apelative au curs din partea lui Mircea Govor, care a schimbat doar parul nu și năravul și care nu a folosit, se pare, timpul de odihna pe care l-a avut pentru a citi sau a scrie cărți, ci pentru a gândi cum sa ii fie bine ca să nu îi fie rău.

Doar ca tot jocul sau din Cex a fost oprit de un grup destul de consistent și de important din PSD, care i s-au împotrivit și care l-au readus cu picioarele pe pământ, arătându-i ca vremurile în care tuna și spânzura pe oricine îl deranja ba chiar ii trăgea de urechi chiar și la propriu, au apus.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *