Decesul unui sătmărean – șansă la viață pentru o altă persoană. Familia i-a donat organele

HomeActualitate

Decesul unui sătmărean – șansă la viață pentru o altă persoană. Familia i-a donat organele

Sătmărenii par tot mai deschiși la ideea de a accepta prelevarea și donarea de organe a rudelor care se află în moarte clinică, iar un astfel de caz a

Inspectoratul Județean de Poliție caută specialiști din afara sistemului pentru a-i angaja. Vezi ce posturi sunt disponibile
Accident grav pe Lucian Blaga. Un copil a rămas incarcerat
Pericolul din parcuri! Atenție maximă la copii și animale!!!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii par tot mai deschiși la ideea de a accepta prelevarea și donarea de organe a rudelor care se află în moarte clinică, iar un astfel de caz a avut loc săptămâna trecută. Rudele unui bărbat de 61 de ani, aflat în moarte cerebrală au acceptat ca organele acestuia să fie prelevate pentru ca mai apoi să fie transplantate unei alte persoane.

Persoana care a primit astfel o nouă șansă la viață este o femeie din Constanța, Zecheria Secure, care de 11 ani se luptă cu o ciroză care î-a distrus încetul cu încetul ficatul. Aceasta se afla pe lista de așteptare pentru a primi un nou ficat, iar vestea bună pentru ea a venit săptămâna trecută, când a fost anunțată că există în țară doi donatori, unul dintre ei fiind la Satu Mare.

Pentru a ajunge la Satu Mare pentru prelevarea organelor, medicii de la Fundeni au zburat cu un zbor de linie Tarom, cu care s-au și întors, cu organele transplantate asupra lor. Ficatul a fost transplantat femeii din Constanța în scurt timp, medicii afirmând că transplantul a decurs cu bine.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0