Turiștii străini oripilați de condițiile găsite într-o autogara din Satu Mare

HomeActualitate

Turiștii străini oripilați de condițiile găsite într-o autogara din Satu Mare

Un grup de turiști francezi aflați în drum spre Maramureș, au făcut greșeala să se oprească în Satu Mare pentru a vizita și un alt județ față de cel p

Elevii de la Eminescu domină topul celor mai bune note de la Bac. Iris Roatiș a obținut singura medie de 10 din județ
O fată de 13 ani din Gherța a vrut să se omoare din dragoste. Suferea după băiatul spânzurat acum două săptămâni
Trei moldoveni au bătut doi sătmăreni în parcul de la Spitalul Vechi
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un grup de turiști francezi aflați în drum spre Maramureș, au făcut greșeala să se oprească în Satu Mare pentru a vizita și un alt județ față de cel pe care îl aveau în itinerariu, dar au regretat amarnic decizia.

Acestia au avut neplăcutul noroc de a ajunge in autogara Prisma, un loc care le-a întors stomacul pe dos și i-a făcut sa își creeze o impresie extrem de proasta despre județul nostru.

Acestia au trimis mai multe poze colegilor de la baiamare24.ro, care ne-au contactat pentru a ne face cunoscut și noua cazul.

“Dacă am fi știut unde trebuie să ne oprim nu ne porneam niciodată din Budapesta spre Satu Mare. Am crezut că vom câștiga puțin timp și vom ajunge la devreme în Maramureș, zonă pe care am mai vizitat-o și care ne-a impresionat. De aceea am decis să revenim.

De la aeroport am prins avut cu două ore mai devreme un mijloc de transport spre Satu Mare. Foarte aproape de Maramureș. Ne-am hotărât să pornim la drum, să mai vedem și alt oraș. Am rămas în centrul orașului. Frumos nu putem spune nimic. În drum spre locul de un trebuia să luam alt mijloc de transport am trecut printr-un parc. Frumos nu putem spune nimic. Însă ciorile ne-au terorizat. Toate hainele ne-au fost murdărite. Oribil. Parcă eram în filmele cu Hitchcock. Așa ceva nu am mai văzut în viața noastră.

Am ajuns și în locu de unde trebuia să luam autobuzul. Căldura sufocantă ne-a determinat să intrăm crezând că este puțin mai răcoare. Nici vorbă de așa ceva.

Mai mult, pe scaune te puteai așeza să te odihnești. Pereții distruși. Prin tavan vedeai cerul. Era spart.

Toaleta nu o puteai folosi. Murdărie peste tot. Miros insuportabil.

Cum să aștepte oamenii în astfel de locuri.

Cred că nici în cele mai sărace țări din lumea asta nu vezi așa ceva” ne-a transmit Jacque Bernard, turist francez.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: