Ghinion curat- tânăr lovit în cap de un glonț rătăcit de la 2 km depărtare

HomeActualitate

Ghinion curat- tânăr lovit în cap de un glonț rătăcit de la 2 km depărtare

Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat în cap în aceasta dimineața. Se pare ca totul a fost un ghinion teribil pentru tânăr. Acesta a coborât din mașin

Dorești o petrecere în aer liber, dar să nu își lipsească confortul elementar și să fii ferit de o eventuală ploaie? Știm noi locația perfectă
Cele mai frumoase poze cu orașul Satu Mare înzăpezit, găsite pe Facebook
Mihai Huzău candidează la Primăria Satu Mare, din partea PMP: „ toate partide au țeluri mărunte, să nu supere „înalta poartă verde””
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat în cap în aceasta dimineața. Se pare ca totul a fost un ghinion teribil pentru tânăr. Acesta a coborât din mașină pe un drum din Gorj iar la scurt timp a fost lovit în cap de un glonț care provenea din poligonul de tragere al jandarmeriei.

„La data de 16 septembrie, polițiști din cadrul Poliției Oraș Targu Carbunești au fost sesizați direct cu privire la faptul că, un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceșu, pe raza orașului Târgu Cărbunești, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonț. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Militar Timișoara”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0