CAMPANIE UMANITARĂ – Un tânăr de 19 ani are nevoie de sprijinul sătmărenilor pentru a-și achiziționa o proteză în locul brațului pierdut

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În mediul online din Satu Mare a fost lansată o nouă campanie umanitară. De această dată în prim plan este un tânăr de 19 ani care și-a pierdut o parte din brațul drept în urma unui accident. Situația financiară a acestuia nu îi permite achiziția unei proteze care să îl ajute să își reia viața în mod normal, motiv pentru care apelează la ajutorul sătmărenilor.

Anunțul a fost promovat pe Facebook de verisoara bărbatului, însoțit de acte dovedidoare.

„Florin este un tânăr de 19 ani care are toată viata înainte dar din păcate în urma unui accident a rămas fără o parte a membrului superior drept. Pentru a se putea bucura de o viata normala Florin are nevoie de o proteza bună cu care sa se poată descurca,, dacă printre voi se află persoane care au posibilitatea de a a ajuta v-aș fi recunoscătoare. Cei care doresc să ofere o mână de ajutor o pot face în următoarele conturi RO63BTRLEURCRT0523979401 cont în lei sau RO16BTRLRONCRT0523979401 cont în euro beneficiar cont Mateș Florin Constantin. Orice ajutor contează chiar și o distribuire. Va mulțumesc.”, afirmă verisoașa tânărului.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *