O poveste de succes | Iulian a revenit din Austria pentru a deschide o afacere inedită în Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii sunt oameni harnici. Asta este clar. Ne putem da seama asta după numărul mare care au emigrat dar şi după numărul destul de mare care s-au întors din străinătate şi şi-au deschis propriile afaceri de succes în care doar ei au crezut la început dar acum se dezvolta pe repede înainte.

Este cazul şi sătmăreanului Iulian Câcău care dupa o perioadă petrecută în Austria s-a decis la doar 23 de ani să deschidă un Juice Bar în Satu Mare, afacere cu care îşi doarea la început doar să nu mai fie nevoit să plece din nou din ţară şi să poată trăi decent alături, de cum zice chiar el,  minunata lui soţie şi de câteva săptămâni de frumosul lui copilaş. Astfel, simţind oportunitatea de a avea o deschidere largă la public, acesta a deschis primul Juice Bar în Shopping City – Satu Mare, unde la început, recunoaşte şi el, a fost mai greu dar acum, sătmărenii preiau din mers alimentaţia sănătoasă şi gustul băuturilor naturale non-alcoolice. În timp, afacerea a crescut, iar acum Iulian deschide un nou Juice Bar la Zalău, sub marca proprie înregistrată la OSIM, cu logoul, numele şi meniul deja consacrat la Satu Mare.

Totodată, acesta nu exclude varianta de francizare a afacerii. Iulian vă invită pe toţi cei care vreţi să gustaţi ceva nou, sănătos, din ingredinete în mare parte autohtone, cultivate în Romania, pe cât este posibil şi să se bucure de beneficiile unui preparat proaspat şi sănătos, să vina zilnic la etajul 1 la Shopping City unde vor fi seviţi dintr-o gamă largă de sucuri delicioase şi zâmbete.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *