Agenții economici de la Luna Șes așteaptă deschiderea pârtiei de schi – au totul pregătit și acceptă rezervări pentru vacanța copiilor 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Autoritățile promit că anul acesta este ultima dată când vorbesc despre deschiderea pârtiei de schi de la Luna Șes și că acest lucru va deveni realitate în această iarnă. În consecință, agenții economici din zonă sunt pregătiți să primească iubitorii sporturilor de iarnă în cazările puse la dispoziție pentru ei, la care se adaugă diferite programe și beneficii.

De exemplu, cei de la Hotelul Poezia, cel mai modern loc de cazare de la Luna Șes, a amenajat pentru iubitorii sporturilor de iarnă o încăpere specială pentru depozitarea corectă a schiurilor, care vor fi preluate de la schiori atunci când se întorc de pe pârtie și depozitate într-o încăpere care respectă toate cerințele pentru această acțiune.

Mai mult, cei de la Hotel Poezia s-au pregătit deja și pentru a realiza transferul clienților lor de la hotel la pârtia de schi, cu ajutorul unui microbuz care se va deplasa pe cei câțiva kilometri de la locație la baza pârtie, pentru a duce schiorii la distracție și pentru a-i readuce la hotel pentru a se încălzi și odihni după o zi pe pârtie.

Mergând pe încredere și bazându-se pe deschiderea pârtiei, cei de la Hotel Poezia au lansat deja ofertele de cazare pentru cei mici, pentru vacanța de iarnă a elevilor, pentru care știm că cele două săptămâni fără școală sunt o bucurie și un moment de creat amintiri pe care mai apoi să le povestească la școală pentru următoarele săptămâni. Dacă doriți să petreceți o mini vacanță la schi cu copilul dumneavoastră, aproape de casă, cu toate condițiile de cazare duse la un nivel superior, sunteți așteptați să vă faceți rezervare din timp, pentru că locurile disponibile se ocupă repede. Asta și pentru că locul este destinat atât celor care iubesc sporturile de iarnă, cât și celor care iubesc să se odihnească la piscină și să se răsfețe cu o baie în jacuzzi sau o ședință de saună cu aromaterapie.

Pentru a lua legătura cu cei de la Hotel Poezia puteți apela la ajutorul paginii lor de Facebook sau îi puteți contacta la numărul de telefon: 0743 449 286

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *