Alex Anton, un produs “Fabrica de Campioni” a găsit echilibrul în MMA și acum dă de pământ cu adversarii

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Are doar 15, deși nu o arata, nici ca înfățișare, nici ca atitudine, siguranță pe el și hotărâre. Lupcsa Alex Anton este unul dintre zecii de sportivi de la Grand MMA Satu Mare care se pregătește pentru a fi campion. Și unul dintre cei mulți la care ii iese acest lucru iar pregătirea da rezultate.

Alex a descoperit MMA în urma cu aproximativ un an și jumătate  iar de atunci nu a lipsit la nici un antrenament. Este atât de sârguincios pentru ca la MMA a descoperit echilibrul psihic și o noua familie.

“Am ajuns în sala de MMA după o pierdere, după ce l-am pierdut pe tatăl meu, eram dezorientat, furios, dar după ce am ajuns aici și am început sa ma antrenez am descoperit disciplina, echilibrul, am descoperit sa îmi potolesc furia și sa ma exprim altfel decât prin nervi. Am descoperit la MMA o nouă familie, băieți cu care ma distrez, învăț, ma simt bine și ne ajutam reciproc”, ne-a declarat Alex.

Alex este elev în clasa a IX-a la Liceul German și reușește sa împace sportul cu școala, școală pe care nu vrea sa o neglijeze pentru ca în afara de ambițiile sportive are și ambiții profesionale, sa facă o cariera fie în IT fie în medicină. Nu de puține ori se întâmplă ca Alex sa alerge de la ieșirea de la ore direct la antrenament, dar ar face orice e posibil pe lume sa nu piardă nici un antrenament.

Pana acum palmaresul sau numără 7 meciuri, din care 4 victorii și 3 înfrângeri. Tine minte foarte bine primul meci, când a intrat în ring plin de emoții.

“Am fost foarte nepregătit psihologic la primul meci, foarte timorat, foarte emotiv și asta s-a văzut și am pierdut acel meci. Dar de atunci s-au schimbat lucrurile, am evoluat, am mai multa încredere în mine. Ultimul meci l-am abordat extrem de diferit, cu mult curaj și am reușit sa câștig în doar 33 de secunde. Nici nu am intrat bine in ring ca am si ieșit. “, ne-a mai declarat Alex.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *