Premierul Ludovic Orban l-a trimis acasă pe sătmăreanul Florin Iura, secretar de stat pus de PSD. Radu Roca s-a salvat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Premierul Ludovic Orban a anunțat că primul lucru pe care îl va face din noua postură va fi să semneze ordinele de demitere al tuturor funcționarilor din ministere impuși pe posturi de către PSD, pentru a se asigura că e curățenie în ministere, iar oamenii vor respecta cerințele noului guvern si nu vor încerca să îl saboteze.

În prima tură de demiteri s-a numărat și sătmăreanul Florin Iura, fost consilier local și ultima dată secretar de stat în Ministerul Finanțelor. Acesta este cel mai longeviv secretar de stat din Satu Mare în acest mandat al PSD-ului în fruntea țării, fiind trimis acolo încă imediat după câștigarea alegerilor parlamentare de către PSD în 2016.

Mai norocos a fost Radu Roca, cel care se află în Ministerul Mediului, care a scăpat de prima tură de demiteri, cel mai probabil pentru că cei de la PNL nu consideră acest minister atât de important pentru a face curățenie în el, ca pe cel al finanțelor.

De urmărit este dacă Satu Mare va mai avea curând secretari de stat, iar dacă vom avea, pe cine va trimite PNL acolo, căci acum e rândul lor să își pună oameni cheie în funcții cheie, fiind doar o cutumă ce nu iese din viața guvernanților români, de a promova pe posturi importante și bine plătite oameni fideli și „de casă”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *