VIDEO. Un sătmărean a fost atacat de un urs pe care îl filma de aproape

HomeActualitate

VIDEO. Un sătmărean a fost atacat de un urs pe care îl filma de aproape

Un bărbat din Carei, județul Satu Mare a devenit din urmăritor de urs un vânat al acestuia. Aflat într-o pădure din județul județul Bistrița, bărbatul

CAMPANIE DE PREVENIRE A FRAUDELOR COMISE PE INTERNET
Polițist de frontieră de 42 de ani, decedat în timpul programului de muncă
Tineri drogați, la doi pași de primărie. Pliculețe goale în jurul lor
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un bărbat din Carei, județul Satu Mare a devenit din urmăritor de urs un vânat al acestuia. Aflat într-o pădure din județul județul Bistrița, bărbatul s-a apropiat exagerat de mult de un urs care se plimba prin pădure, filmându-l cu telefonul mobil de la doar câțiva metri distanță. Acesta s-a intersectat cu ursul fiind la o partidă de vânătoare. Totul s-a petrecut în cursul lunii octombrie.

La un moment dat ursul se întoarce și după câteva clipe de liniște îl atacă pe bărbat, care continuă să filmeze întreaga scenă.

Bărbatul s-a ales cu răni serioase, la cap, la membre și la gât, dar a supraviețuit. Internauții au comentat la videoclipul realizat de acesta și publicat pe Observator de Urși, acuzându-l pe acesta că el se face vinovat de tot ceea ce i s-a întâmplat.

Video integral il puteti urmari la linkul de mai jos:

https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/video-atacat-urs-timp-ce-l-filma-telefonul-mobil-bravo-ursule-eroul-meu-1_5d1f2a36892c0bb0c623e0f5/index.html

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0