Apa, principală sursă a vieții, topicul întâlnirii de proiect Erasmus + din Copenhaga

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 17-22 noiembrie, 3 profesori ai Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuși” Satu Mare, au participat la reuniunea din cadrul proiectului Erasmus +, intitulat „Make Water Great Again”, proiect care îi are ca și coordonatori pe prof. Șimon Daniela – directorul liceului și pe prof. Pop Olivia – directorul adjunct al liceului. Proiectul școlar se desfășoară în perioada 2019- 2021. Întâlnirea a avut loc la școala parteneră din Copenhaga, Danemarca, „Skolen på Grundtvigsvej”. Aceasta funcționează pe conceptual învățării bazate pe proiecte, unde elevii din diferite categorii de vârstă colucrează pentru un scop comun. Fiecare modul se finalizează prin diferite moduri de evaluare, astfel, expoziții, prezentări, filme etc.
Țările partenere în cadrul proiectului sunt Danemarca, Turcia, România, Spania și Italia.

În cadrul întâlnirii s-au prezentat școlile partenere și s-a vizitat școala gazdă. În același timp s-au desfășurat zilnic reuniuni ale profesorilor în cadrul cărora s-au stabilit perioadele întâlnirilor viitoare și distribuirea sarcinilor. Atelierele de lucru s-au concentrat pe tema proiectului, care este apa, la fel și vizitele culturale având ca temă una dintre principalele surse ale vieții, adică apa. Programul a fost variat, s-a făcut turul orașului Copenhaga, atât cu vaporul cât și pe jos și s-au degustat mâncăruri tradiționale.

A doua întâlnire de proiect se va desfășura la școala parteneră din Istambul, Turcia, la mijlocul lunii februarie 2020, unde sunt așteptați câte 6 elevi și 2 profesori de la fiecare școală parteneră.

Informațiile au fost transmise de prof. Pop Olivia – dir. adj. al liceului.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “Apa, principală sursă a vieții, topicul întâlnirii de proiect Erasmus + din Copenhaga

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *