Campanie pentru salvarea de la îngheț a persoanelor fără adăpost. Dacă îi vezi pe stradă, trimite-i la Adăpostul de Noapte

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Echipa mobilă a DAS, a vizitat în cursul zilei de ieri 3 zone în care locuiesc persoane fără adăpost.
În zona gropii de gunoi, de pe str. Odoreului au fost identificate 6 persoane care locuiesc în barăci, în zona str. Zefirului, sub stadion au fost înregistrate 6 persoane iar in zona Spitalului Județean, unde de obicei îşi petrece timpul un grup de persoane, acestea nu au fost găsite.

Toate persoanele identificate au fost informate şi îndrumate către serviciile Adăpostului de noapte sau alte servicii ale DAS.
Chiar dacă locuiesc în condiţii improprii, locuinţele au fost găsite curate. Una dintre nevoile identificate în zona stadionului, este cea de amplasare a unui container.

Activitatea Echipei mobile se desfăşoară săptămânal, având rolul de a identifica, informa şi îndruma spre serviciile abilitate, persoane fără adăpost sau aflate în riscul de a deveni fără adăpost, de pe raza municipiului Satu Mare.

Rugăm locuitorii oraşului să ne contacteze sau să îndrume astfel de persoane către Adăpostul de noapte, în cazul în care le întâlnesc.

Sursa: Directia de Asistenta sociala Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *