Bucurie pentru zeci de copii, adusă de Profesional Academy

HomeActualitate

Bucurie pentru zeci de copii, adusă de Profesional Academy

Zeci de copii care se află în grija celor de la Asociația Stea au avut parte de câteva ore de bucurie în cursul zilei de miercuri, când au fost vizita

Copiii de la Centrul Alter Ego au realizat mărțișoare pentru cei care doresc să le ofere mămicilor
Scandalul din PNL Satu Mare a ajuns până în presa națională. Membrii PNL sunt speriați de ce a ajuns partidul la Satu Mare
Un sătmărean și-a cerut iubita de soție după 21 de km alergați la Wizz Air Cluj-Napoca Marathon 2017
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Zeci de copii care se află în grija celor de la Asociația Stea au avut parte de câteva ore de bucurie în cursul zilei de miercuri, când au fost vizitați la asociație de către echipa de la Profesional Academy, care le-au umplut sufletele de bucurie, dar si tolba cu cadouri.

Cei mici au primit dulciuri și fructe din partea celor de la Profesional Academy, pe care i-au răsplătit la rândul lor cu colinde, cântece și diferite activită artistice pe care le-au desfășurat împreună. Cei de la Profesional Academy s-au gândit și la perioada de după sărbători, când aproape toată lumea uită de nevoile celor defavorizați, așa că au sprijinit financiar asociația pentru a putea oferi după sărbători, pentru o bună perioadă, o masa caldă copiilor pe care îi au în grijă.

a


Cei de la Profesional Academy sunt formatori profesionali cu o experiență de 12 ani pe piață, organizând anula diferite acțiuni caritabile de acest gen, acțiuni care se desfăroară concomitent în toate orașele unde academia are centre, precum Satu Mare, Sibiu, Oradea, Cluj Napoca și Brasov.

a


Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 34
DISQUS: 0