Aushopping Satu Mare, definiția implicării în comunitate, a inaugurat noile spatii și cinematograful

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Centrul comercial Aushopping Satu Mare și-a deschis porțile în noul spațiu pregătit pentru sătmăreni, o continuare a investițiilor inaugurate acum câteva luni, când au fost deschise magazinele Casa Rusu și Dechatlon.
Cu ocazia acestei inaugurări spațiul închiriabil al Aushopping a crescut considerabil, ajungând la 25.000 de metri pătrați, care cuprinde mai multe magazine, Cinema One Laserplex, fast food-ul Spartan, iar în curând în zona de food-court se va mai deschide un restaurant chinezesc, alte fast-food-uri dar și restaurante slow food.

“Când eram mai tânăr, am copilărit în Micro 16, era la modă să mergem în centru la un ceai, sa avem servicii, dar acum cei care locuiesc pe malul stâng al Someșului au parte mai aproape de casă de toate serviciile, datorita dumneavoastră. Ma bucur ca la doar 2 luni de la prima etapa de inaugurare am ajuns astăzi la cea de-a doua etapa a inaugurării și abia aștept următoarea etapă, cea cu locuințele “, a afirmat primarul Kereskenyi Gabor.

Odată cu aceasta inaugurare a fost deschis și noul cinema din incinta acestui centru comercial, Cinema One Laserplex, un cinema cu cinci săli și peste 1000 de locuri, singurul cu o experienta 4D. Timp de 3 zile la Cinema One Laserplex e o promoție extraordinara, costul unui bilet fiind de doar 15 lei, iar la fiecare bilet se primește un popcorn. Cei care vor achiziționa biletele de pe aplicația de mobil a cinematografului se bucura de încă o reducere suplimentara de 10%.

Un loc care face diferența fata de celelalte centre comerciale este hub-ul comunitar, un spațiu destinat unei varietăți de activități, un loc unde sătmărenii sunt invitați să își organizeze orice fel de activități, un loc de întâlnire pentru toată lumea.

Maine, 7 decembrie, la ora 15, va avea loc și premierea concursului de granturi, un concurs de proiecte, la care s-au înscris 30 de proiecte, din care 5 vor fi premiate cu sume de până la 1000 de euro.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *