Radu Bud este, din nou, prefectul județului Satu Mare – a treia oară

HomeActualitate

Radu Bud este, din nou, prefectul județului Satu Mare – a treia oară

Radu Bud este, începând de vineri seara, în urma deciziei primului ministru Ludovic Orban, prefectul județului Satu Mare, după ce Darius Filip a fost

60 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 11 700 de lei
Accidentul în sensul de la Liceul Economic. O „buburuză” s-a pus de-a curmezișul în fața unui camion q
Un bărbat din Negrești a dat foc casei fostei iubite
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Radu Bud este, începând de vineri seara, în urma deciziei primului ministru Ludovic Orban, prefectul județului Satu Mare, după ce Darius Filip a fost demis.Ceremonia de depunere a jurământului a fost organizata sâmbăta, de la ora 15, în sala de ședințe a primăriei, în prezenta Ministrului Transporturilor. Lucian Bode.

La ceremonia de depunere a jurământului au fost prezenți doar câțiva șefi de instituții subordonate, dar sala a fost umpluta de primari și membrii de partid liberali. De asemenea singurul deputat care s-a obosit sa participe la eveniment a fost liberalul Romeo Nicoară.

Omul care a făcut onorurile și a condus evenimentul a fost subprefectul Altfater Tamas, cel care a a mai lucrat cu prefectul Radu Bud în vechiul mandat, în Guvernul Cioloș.
Primul care a luat cuvântul a fost ministrul Lucian Bode, care a citit deciziile de retragere a lui Darius Filip și numirea lui Radu Bud, după care noul prefect a depus jurământul cu mana pe Biblie și Constituția României.

“Țin sa îl felicit pe domnul Radu Bud pentru revenirea pe funcția de prefect. Nu este de ici de colo sa fii prefect de 3 ori. Vreau sa le promit colegilor din prefectura ca anul viitor se vor muta în casă nouă, dacă vor fi destui bani alocați”, a declarat Darius Filip

“Prea mari emoții nu am avut, prin vocea premierului s-a anunțat ca tot ce se va face din planul de guvernare se va face conform legii. M-am dus cu gândul la lege care se zice aceste functii publice se fac prin mobilitate publica. Aceasta a treia numire nu este neapărat o provocare, dar este extrem de onoranta, sa poți sa reprezinți cetatenii în fata Guvernului și Guvernul în fața cetățenilor este o onoare. “, a declarat Radu Bud.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!