Vrei o ținută unică la nunta ta? Treci pe la târgul de nunți Let`s Wedding pentru a întâlni cei mai cool designeri care vor crea doar pentru tine

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ziua nunții e ziua în care toată atenția este focusată pe cei doi miri, iar din această cauza cei doi trebuie să fie impecabili, atât mireasa, cât și mirele. Iar aspectul cel mai important este ținuta celor doi, care trebuie să fie unică și să pară realizată special pentru ei.

De fapt nu trebuie să pară, ci trebuie să fie creată special pentru ei, o creație unică. Iar acest lucru îl pot face doar designerii cu mult talent și atenție la detalii. Dacă urmează să faci nunta în 2020 și cauți cei mai creativi și iscusiți designeri de rochii de mireasă, rochii de seară și costume de mire, îi vei găsi la Târgul de Nunți Let`s Wedding.

Târgul de Nunți are loc la cortul de evenimente Hotel Dana, de pe strada Careiului, în perioada 7-9 Februarie și adună la start mai mulți designeri. Ar fi greu să îi descriem pe aceștia la comun, pentru că fiecare e diferit, de aceea le dedicăm fiecăruia câteva cuvinte de descriere.

„La noua editie a targului Let’s wedding dorim sa venim cu ceva nou. Chiar daca face de mult timp rochii de mireasa in mod inedit, designerul Karra Launi a ales sa prezinte oficial prima colectie capsula pentru mirese. Colectia capsula se numeste “Murmur” by Karra Launi si se adreseaza tuturor viitoarelor mirese.
Rochiile de mireasa din colectia capsula “Murmur” by Karra Launi sunt romantice, feminine si poarta amprenta iubirii. „, afirmă Larisa, omul din spatele brandului și a creațiilor Karra Laumi

„CM – creation de mode’ propune tinute de gala,rochii de mireasa si costume barbatesti executate la comanda, in sistem bespoke si made to measure. Raspunzand nevoilor de imagine ale clientilor, tinutele CM reflecta atat originalitatea designerilor brandului cat si participarea activa si creativa a clientilor in realizarea unui produs perfect.” sunt cele câteva cuvinte în care se descriu cei de la CM- creation de mode

Cei de la Sinestezic din Baia Mare, creatori de rochii de mireasă și rochii de seară afirmă că pentru ei, a crea rochii și a îmbrăca femei reprezintă o lume în care frumusețea nu este un standard, ci este o stare de spirit, ceea ce se traduce prin faptul că scopul lor final nu este de a avea o rochie pe o femeie, ci de a face o femeie să se simtă frumoasă exact așa cum este ea.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *