Mărturia controlorului de tren care i-a salvat pe pasageri de teroarea imigranților – filmul complet al evenimentelor

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Subiectul migranților care au terorizat pasagerii trenului Timișoara – Baia Mare, caz făcut public în exclusivitate de www.obiectiv-sm.ro a făcut ocolul țării și a trezit un interes major și în rândul colegilor jurnaliști din Ungaria, cunoscută fiind retorica la nivel național anti-imigrație din Ungaria.Omul care are cele mai merite în tot acest scandal provocat de migranți este șeful de tren Timișoara – Baia Mare, cel care s-a făcut scut uman pentru a proteja pasagerii să nu fie furați de către imigranți, riscând să fie chiar el furat de cei trei tineri reclacitranți .
”Poliția de Frontieră a urcat trei persoane în tren, refugiați. Eu am văzut când i-au urcat, nu m-a informat nimeni că vor fi urcați. M-am deplasat la ei să văd dacă au bilete, dacă sunt în regulă. Nici nu am apucat să îi întreb de bilete că ei se legaseră deja de unii călători. La o femeie i-au luat portofelul, la un bărbat care dormea au vrut să îi ia telefonul. Am încercat să stau între ei, să nu îi las să se plimbe între călători. Erau agitați, erau băuți, erau drogați, nu știu să vă spun exact, dar nu erau într-o stare normală. Când am văzut că am probleme, unul era mai agresiv, am avertizat călătorii. Apoi, am sunat la 112. La următoarea stație, la Carei, a venit Poliția și i-a dat jos” a spus Dorin Bojan, citat de colegii de la www.presasm.ro

Migranții au fost urcați în tren de către cei de la Poliția de Frontieră din Bihor, după ce au fost găsiți la intrarea în localitatea Valea lui Mihai, de frică să nu aibă intenția de a trece granița fraudulos.

După ce au ajuns la Carei firul întâmplărilor care îi vizează pe cei trei imigranți se rupe, știind doar că au fost amendați de polițiști pentru că au avut comportament antisocial, ca mai apoi să îi regăsim pe cei trei în gara Satu Mare, acolo unde în aceeași seară au provocat un alt scandal, luându-se la trântă cu polițiștii feroviari, aceștia din urmă fiind nevoiți să apeleze la sprayul lacrimogen și la ajutorul civililor din zonă pentru a-i imobiliza pentru a-i urca în trenul spre Baia Mare.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *