O nouă mărturie a unui pasager din trenul terorizat de imigranți

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Tot mai multe persoane care au fost pasageri în trenul Timișoara – Baia Mare au început sa vorbească despre teroarea trăită alături de aceștia, preț de o stație, de la Valea lui Mihai la Carei acolo unde imigrantii au fost coborâți și preluați de poliție.
Ana a fost de față la toate cele petrecute și oferă noi detalii despre ce s-a petrecut.

„Pe cei trei bărbaţi în cauza i-au împins efectiv cei de la Poliţia de frontieră în tren. Nimeni nu a avut timp de reacţie şi nici atât controlorul de bilete.

De cum s-au urcat au început să buzunărească pe toţi cei care păreau slabi sau cei care dormeau. Erau beţi şi drogaţi, cel puţin aşa păreau şi ţipau. Unul dintre ei a venit la mine şi s-a uitat insistent iar mai apoi a început să îmi facă tot felul de semne dar nu l-am bagat în seamă. A stat o vreme lângă mine, eram speriată şi vorbeam cu mama mea care şi ea la rândul ei era speriată şi încerca să mă liniştească.

La un moment dat unul dintre ei s-a pus lângă o fata de la care au încercat să fure ceva. Aceasta a început să ţipe şi să tremure, moment în care controlorul a mutato de acolo la clasa I. Toţi erau speriaţi şi nimeni nu a intervenit pentru că erau 3 sau 4, nu înteleg de ce în presa se zice sigur de 3 pentru că mie mi s-a părut ca erau 4 şi în tren nu erau prea multe persoane care să îi poată opri.

Ciudat este ca unul dintre ei striga la controlor ceva de genul: “Whats wrong with you, my mum is dead! Ce e în neregula cu tine, mama mea e moartă!”

Până la urma cei 3 sau 4 bărbaţi au primit doar o amendă şi cam atât.” afirma aceasta

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *