Un șofer al unei firme din Satu Mare a provocat un accident cu victime în Galați

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Șoferul unei mari companii din Satu Mare se face vinovat, conform primelor cercetări, de producerea unui accident în Galați, accident din care au rezultat două victime, dintre care una este chiar sătmăreanul de la volan. 

În ccident a fost implicat, pe lângă șoferul sătmărean și un autobuz de transport pasageri, care era plin de muncitori în drum spre lucru. Se pare că sătmăreanul a intrat pe contrasens și a lovit frontal autobuzul, care a încercat să îl evite, dar fără prea mult succes. Impactul a fost atât de dur încât sătmăreanul a avut nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a putea fi scos din mașină.

 

„Accidentul s-a produs între o autoutilitară şi un autobuz care avea 34 de persoane la bord şi şoferul. S-au deplasat o autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, împreună cu un echipaj SAJ. Din incident au rezultat două victime, ambele conştiente, cu politraumatisme, preluate de cele două ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului de Urgenţă Galaţi“, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Galați.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *