GALERIE FOTO!!!!Un tânăr a ajuns cu mașina în groapa de la capătul podului Decebal

HomeActualitate

GALERIE FOTO!!!!Un tânăr a ajuns cu mașina în groapa de la capătul podului Decebal

UPDATE: Se pare că este vorba de o șoferiță, care avea alături de ea o prietenă în momentul înb care s-au răsturnat cu mașina. Greu de înțeles cum

Două mașini pline de lemne au fost oprite și amendate la Socond
Meci de infarct! CSM Satu Mare a pierdut în ultimele secunde
Accident mortal, seara trecută, la ieșire din Satu Mare spre Carei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

UPDATE: Se pare că este vorba de o șoferiță, care avea alături de ea o prietenă în momentul înb care s-au răsturnat cu mașina.

Greu de înțeles cum s-a întâmplat una ca asta, dar imaginile sunt reale. Un tânăr șofer a ajuns cu mașina în groapa de la capul podului Decebal, peste drum de Direcția de Finanțe.Nu cunoaștem încă modul în care șoferul a ajuns cu mașina în acea groapă, pentru că e vorba de câțiva metri buni de trotuar și spațiu verde de la șosea până la acea groapă, dar aceste poze sunt reale. Șoferul, un începător după cum se poate vedea, căci poartă semnele de începător pe mașină, a pierdut controlul mașinii în mod inexplicabil și a ajuns cu mașina în groapa de fundație de peste drum de finanțe.

Din fericire se pare că tânărul nu a fost rănit și totul se rezumă la tablă îndoită, mașina urmând să fie scoasă din groapă iar după câteva reparații minore urmând să poată fi repusă în circulație.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: