Felicitări Many! Sătmăreanul nostru a câștigat Dakarul la clasa Motto

HomeActualitate

Felicitări Many! Sătmăreanul nostru a câștigat Dakarul la clasa Motto

Many Gyenes este o legenda a competiție Dakar, cel mai dur raliu din lume, care se desfășoară pe durata a 12 etape. Anul acesta competiția s-a desfășu

Dakar 2019: Gyenes determinat să facă față și ultimelor cinci etape ale raliului
CEA MAI MARE BANCA DIN JAPONIA VA UTILIZA RIPPLE PENTRU PLATI TRANSFRONTALIERE
Încă un sătmărean ucis de gripă. Al treilea la număr
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Many Gyenes este o legenda a competiție Dakar, cel mai dur raliu din lume, care se desfășoară pe durata a 12 etape. Anul acesta competiția s-a desfășurat în desertul Arabiei Saudite. Many a avut un parcurs excelent în acest an, confirmându-și experienta în aceasta competiție.Many Gyenes a parcurs cele 12 etape în mod exemplar, cu clasări pe primele 2 poziții ale podiumului la clasa Motto, mai puțin una din etape, când s-a clasat pe locul 12, dar fără efect prea mare asupra clasamentului general al clasei Motto.

După a 12 etapa, Many este câștigătorul clasei Motto, clasa la care a condus constant încă de la prima etapa, crescându-și de la etapa la etapa diferența față de urmăritorii săi. Sătmăreanul nostru se întoarce acasă după aceasta ediție a raliului Dakar cu marele premiu la clasa Motto, considerata cea mai grea clasa din concurs.Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0